Kontakt & Hitta till IHE

Postadress
IHE – Institutet för Hälso- och Sjukvårdsekonomi
Råbygatan 2
223 61 Lund

Besöksadress Lund
Råbygatan 2, 223 61 Lund

Telefon Lund
073 079 97 18

Besöksadress Stockholm
Svartmangatan 18, 111 29 Stockholm

Telefon Stockholm
073 088 94 28

E-post
ihe@ihe.se

Medarbetare

Hitta till IHE i Lund

Råbygatan 2
IHE:s porttelefon finns vid entrédörren och vi finns på våning 2 (via loftgången) samt våning 3. Dörrarna är skyltade med IHE.

Kommer du med bil?
Säg gärna till i förväg så kan vi boka en gästparkering till dig.
Parkeringskarta Lunds centrum (LKP)

Från Lunds Centralstation
Från Lunds Centralstation kan du antingen promenera, ta en taxi eller stadsbuss. Promenaden tar ca 15 minuter. Visa på kartan.

Från Malmö Airport
Det är knappt 3 mil från Malmö Airport (Sturup) till IHE i centrala Lund. Om du flyger via Malmö finns det bra information på hemsidan om hur du tar dig till och från flygplatsen med flygbuss, taxi eller hyrbil. En bilfärd beräknas ta 30 minuter till Råbygatan 2 och flygbussen tar cirka 40 minuter till Lund C.

Från Köpenhamn Airport, Danmark
Flyger du via Köpenhamn (Kastrup) finns det flera alternativ att välja mellan. På hemsidan finns bra information om hur du tar dig till och från flygplatsen. Det går tåg direkt från flygplatsen till Lund C. Väljer du att köra: Länk till vägbeskrivning finns här

Öresundsbron
I betalstationerna kan du betala kontant med svenska kronor, danska kronor och euro, samt med de flesta typer av betalkort. Mer information om resor över Öresundsbron finns på hemsidan.

Skånetrafiken
Skånetrafikens hemsida finns information om tåg och busstider i Öresundsregionen. Skånetrafiken har ett övergripande ansvar för stadsbussar, regionbussar, Pågatåg, Öresundståg och serviceresor i Skåne.