IHE Forum 2019 – Program ute nu!

På årets IHE Forum kommer vi ta ett brett grepp på området hälsoekonomi som vetenskap, innovation och politik. Tillsammans med representanter från sjukvård, myndigheter, forskning och industri samt IHE:s tidigare vd:ar och nuvarande vd diskuterar vi bland annat: Hur kan organisation och styrning utformas för att främja innovation inom vården? Vad innebär nya innovativa läkemedel för hälsoekonomin? Hur kan vi klara sjukvårdsfinansieringen i Sverige? Vilka är utmaningarna för framtidens sjukvård och hur hantera dem?

Bland deltagarna 2019 finns: Fredrik Lennartsson (avdelningschef, SKL), Tomas Salmonson (f.d. ordförande CHMP, EMA), Elham Pourazar (strateg innovation & partnerskap, Region Västerbotten), professor Adrian Towse (emeritus director and senior research fellow, OHE), Anna Nilsson Vindefjärd (generalsekreterare, Forska!Sverige), Sofia Wallström (generaldirektör, TLV) samt Olivia Wigzell (generaldirektör, Socialstyrelsen).

Program och anmälan